Luna is de oprichtster en leidster van LV Dance Creation en danst zelf ondertussen al 15 jaar. Zelf nam ze deel aan verschillende wedstrijden, waar ze heel veel uit heeft geleerd.

Ze wil graag haar kennis, gedrevenheid en passie delen met andere en cree╠łerde zo haar eigen dansschool. Een droom die ondertussen al een jaar geleden uitkwam. In Luna haar lessen is plezier maken prioriteit. Van klein tot groot zal ze proberen iedereen een thuis te geven in haar dansschool.

Marie "Kerida" begon al op jonge leeftijd te dansen met veel urban invloeden waaronder Dancehall, Afro, Hiphop en Latin dance culture.
Ze heeft deze invloeden gebruikt om haar eigen originele Dancehall-stijl te creëren, die uitdrukking geeft aan haar gevoel, flow en plezier, terwijl ze tegelijkertijd haar sterke vrouwelijke eigenschappen en sensualiteit benadrukt.


Haar liefde voor Dancehall en Soca heeft haar ertoe gebracht om reeds jaren het echte leven in Jamaica te leven en te trainen met de beste dansers en crews. 

Ze is dan ook lid van de beroemde Jamaicaanse crew "SHADY SQUAD", en blijft ook actief bezig met talrijke workshops, optredens en video clips in zowel binnen als buitenland. 

 

Marie is betrokken geweest bij belangrijke choreografische evenementen zoals Hip Hop International Las Vegas, Just Funk, WOD, Fifth Avenue, ...

Ze is tevens ook de creator van beroemde Dancehall-steps zoals "DipNride" & "TouchNletgo" die wereldwijd bekend zijn. 

Marie heeft een enorm grote passie voor het lesgeven en zal dan ook steeds haar kennis, ervaring en expertise met veel liefde en energie delen! 

Bavo heeft zijn liefde voor dans ontdekt in het jaar 2007. Door hard te werken op een recreatieve manier,
leergierig te zijn en het nodige enthousiasme werd het uiteindelijk zijn passie. Ondertussen heeft hij al meermaals opgetreden als danser voor verschillende shows en Danssport Vlaanderen kampen.
Bavo is voornamelijk een allround danser maar hij probeert zich toch te verdiepen in de stijl urban,
daarnaast is hij 2 jaar choreograaf en lesgever.

 

In Bavo zijn lessen is het zijn bedoeling om de perfecte balans te vinden tussen plezier en hard werken.
Tijdens de les is het zijn bedoeling om veel variatie van stijlen binnen de hip-hop stijl te teven om de
dansers een kijk van het grotere plaatje te geven. De nieuwe elementen die worden aangeleerd in zijn
les zijn op een luchtige manier zonder veel druk op te leggen. Samen op zoek gaan naar de kwaliteiten
en mogelijkheden van elke danser.

Bavo Van Moer

 

 

 

 

 

Ze danst al sinds haar eerste stapjes heeft gezet, waardoor haar liefde voor dans heel groot is. Ze wilt haar moves dan ook zeer graag doorgeven door er elke week het beste van te maken!

Ze heeft er heel veel zin in waardoor er zeker geen gebrek zal zijn aan energie en enthousiasme.

Robin kwam voor het eerst in contact met Breakdance in 2002. Op het moment dat hij zijn eerste dansles had gevolgd in een verlaten Bioscoophal was het beslist, hij zou danser worden. Robin is een rasechte Streetdancer, op straat begonnen, grotendeels autodidact.

Sinds 2003 is hij dansdocent.Met een grote kennis van zowat alle stijlen binnen de “Streetdance Umbrella” zorgt Robin ervoor dat geen enkele Choreografie hetzelfde is.Hij blijft op zoek gaan naar dingen die hem inspireren om zo zijn craft te kunnen perfectioneren. Zo reisde hij wel liefst 7x naar Los Angeles om daar lessen te volgen bij pioneers in de Streetdance/Hip Hop cultuur.Freestyle en Improvisatie zijn een groot onderdeel van de Street stijl. Diverse freestyle oefeningen en uitwisselingen komen dan ook aan bod in het arsenaal van deze topper. Robin staat gekend als voormalig assistent van So You Think You Can Dance Choreograaf Steeve Austin en was aanwezig in het team Geel van Jaakko Toivonen tijdens het 2e seizoen van The Ultimate Dance Battle op VTM en RTL4(Nederland).

Robin werk ook als Coach voor meerdere wedstrijd teams. Zijn grootste verwezelijking als coach was met zijn Junior crews 1e en 6e worden op het WK van UDO streetdance circuit in 2018 in Glasgow. Samen met zijn crew King’s Court haalde hij meerdere maal 2e en 3e plaatsen op het World of Dance Internationale Circuit.Ook werd zijn Crew uitgenodigd deel te nemen aan danswedstrijd The ONE in Rome ( februari 2020) waar ze de winst binnenhaalden. Buiten het dansen is Robin actief als Jurylid bij verschillende wedstrijdorganisaties en focust hij zich op een gezond leven als Health & Nutrition promotor. Kortom bij Robin krijg je een heel pakket gevuld met skills en support.

HIPHOP is a culture: We live by PEACE,LOVE, KNOWLEDGE, UNITY and HAVING FUN!

 

 

 

 

 

 

Jolien gaat reeds haar 10e jaar als lesgever in. Zelf is ze een allround danser die zich momenteel voornamelijk verdiept in de stijlen jazz, modern en showdance.

Ze zal haar liefde voor dans dan ook met veel plezier doorgeven aan haar dansers!